امروز : شنبه , ۰۱ دی ۱۴۰۳

تغییر قیمت پراید بعد از این اتفاق

درحالی‌که برخی از نمایندگان مجلس و مسئولان از کاهش قیمت خودرو در بازار، در پی حذف قیمت‌گذاری سایت‌ها خبر می‌دهند، بررسی‌ها نشان می‌دهد بهای پرخریدارترین و پرتیراژترین خودروی ایرانی تغییر چندانی را نسبت به روزهای قبل تجربه نکرده است.

آیا قیمت پراید بعد از حذف نرخ از سایت‌ها تغییر کرد؟

بر اساس اعلام یکی از فعالان بازار خودرو، سایپا ۱۱۱ در بازار به قیمت ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در رنگ سفید و ۵۴ میلیون تومان در دیگر رنگ‌ها به فروش می‌رسد. در عین حال بهای سایپا ۱۳۱ نیز بین ۴۷ تا ۴۸ میلیون تومان است. سایپا ۱۳۲ نیز با توجه به تنوع رنگ بین ۵۰ تا ۵۱ میلیون تومان فروخته می‌شود. قیمت سایپا ۱۵۱ نیز ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است. این قیمت‌ها طی روزهای اخیر تغییر چندانی را تجربه نکرده است.شاید بتوان کارکرد حذف قیمت از سایت‌های خریدوفروش را عدم افزایش در روزهای اخیر دانست چراکه بررسی قیمت‌ها عقب‌نشینی نسبت به گذشته را نشان نمی‌دهد. بازار خودرو در رکودی سخت و سنگین به سر می‌برد. برآوردها نشان می‌دهد خریدوفروش در این بازار به حداقل رسیده و شرایط کنونی سبب شده است خریداری در بازار نباشد.

کاهش تولید خودرو در فروردین 98

آمار اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد تولید انواع خودرو در کشور طی فروردین امسال و نسبت به ماه مشابه سال گذشته حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. طبق آمار اعلامی، خودروسازان کشور در اولین ماه امسال تنها ۴۷ هزار و ۹۸۳ دستگاه انواع محصول سواری و سنگین و ون و وانت را به تولید رسانده‌اند. بر این اساس تا پایان فروردین ۴۵ هزار و ۹۶۲ دستگاه محصول سواری در کشور به تولید رسیده که این آمار نشان می‌دهد تیراژ خودروهای موردنظر نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۲۹ درصد کاهش داشته است.

در حوزه خودروهای تجاری سنگین نیز با کاهش تولید مواجه هستیم، به‌نحوی‌که تیراژ این محصولات در اولین ماه امسال و نسبت به فروردین سال گذشته ۸۲ درصد پایین آمده است. تجاری‌سازان در ماه ابتدایی سال‌جاری فقط ۹۳ دستگاه انواع کامیون، کامیونت و کشنده را تولید کرده‌اند. در بخش اتوبوس و مینی‌بوس اما آمارها بسیار ضعیف و تک‌رقمی هستند. براساس آمار وزارت صنعت، طی فروردین امسال تنها هفت دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس در کشور به تولید رسیده، حال آنکه در ماه مشابه سال گذشته، تیراژ خودروهای موردنظر ۴۷ دستگاه بود. همچنین تیراژ ۷۱ دستگاهی اتوبوس در فروردین سال گذشته جای خود را به تولید تنها پنج دستگاه در ماه مشابه امسال داده است. خودروسازان داخلی اما هزار و ۹۱۶ دستگاه وانت نیز به تولید رسانده‌اند که نسبت به فروردین سال گذشته از افت ۳۴ درصدی حکایت می‌کند. در نهایت اما تولید ون ۱۰۰ درصد کاهش یافته و در اولین ماه امسال به صفر رسیده است. خودروسازان معمولا در فروردین به‌دلیل تعطیلات نوروزی با کاهش قابل‌توجه تیراژ مواجه می‌شوند و امسال با توجه به تحریم صنعت خودرو، افتی بزرگ‌تر دامان خودروسازی را گرفته است.

 

منبع: خبرآنلاین